Het inschrijfformulier werkt momenteel niet. A.u.b. stuur jouw gegevens en jouw inschrijving voor WELKE les per email naar leahkline@hotmail.com . Sorry voor het ongemak.


Cursus

Na aanmelding Via EMAIL : krijgt u een bevestiging met betaling informatie. Inschrijving en deelname aan de cursus is het gehele jaar door mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats in geval van ziekte of vakantie. Restitutie is slechts mogelijk na vertoning van een medische verklaring. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald met alle lessen binnen het aangemelde cursusblok.

Open lessen

Voor open lessen is aanmelding wel verplicht, maar vindt betaling plaats in contanten per aanwezige les. Indien u ervoor kiest om voor deze lessen gebruik te maken van een strippenkaart met een tegoed voor 10 lessen, krijgt u hiervan wel een factuur. De strippenkaart is 11 weken geldig

Proefles

Wil je eerst eens een proefles volgen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Vul dan het formulier in, geef aan dat je graag eerst een proefles wilt doen en geef op voor welke cursus je een proefles wilt volgen.